Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - La Novetat  
  19:00 - Mundo Motero  
  20:00 - Motor Clàssic Catalunya  
  21:00 - La Moixiganga  
  21:30 - L'Últim Matx  
  22:30 - Taller de Ràdio  
  23:00 - Cabaret de Medianoche  
       
  26/09/2015
La jornada electoral del 27S comença amb total normalitat a Sant Quirze del Vallès
 
   
 
La jornada electoral del 27S comença amb total normalitat a Sant Quirze del VallèsAvui diumenge, dia 27 de setembre, un total de 14.454 santquirzencs i santquirzenques podran exercir el seu dret a vot a les eleccions al Parlament de Catalunya. Podran triar entre 9 candidatures i les opcions de vot en blanc i l’abstenció.

Les 9 candidatures proclamades són Unió Democràtica de Catalunya, Catalunya Sí Que Es Pot, Partit dels Socialistes de Catalunya, Junts pel Sí, Partit Animalista contra el Maltractament Animal, Ciutadans Partido de la Ciudadanía, Partit Popular, Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i Recortes Cero – Els Verds.

Locals electorals
Les 30 meses del municipi s’han anat constituint des de les 8 del matí sense cap incidència i els locals electorals han obert les portes a les 9 del matí i es podrà anar a votar fins les 20 hores. Els locals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local social municipal del Poble Sec.

Com a novetat, l’accés al Casal d’Avis s’efectuarà per la porta de la plaça dels Avis, i no pel carrer del Pintor Vila Puig. Al llarg de la jornada electoral es disposa també d’un punt d’informació a la planta baixa de l’Ajuntament, des de les 9 del matí fins les 8 del vespre. Recordem que el telèfon de l’Ajuntament és 93.721.68.00

On he d'anar a votar?
Totes les persones que vulguin saber on els toca votar, poden fer la consulta en línia a través de l’enllaç www.santquirzevalles.cat/consultacens. De la mateixa manera, durant tot el dia d’avui l’edifici central de l’Ajuntament està obert al públic per oferir servei d’informació si s’escau.

Seguiment informatiu de la jornada
L’Ajuntament ha establert un dispositiu de treballadors públics per tal de garantir el bon funcionament de la jornada electoral, que es podrà seguir al web i ràdio municipal i les xarxes socials (Facebook i Twitter). L’escrutini es podrà seguir en directe, a partir de les 20 hores, tant mitjançant ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils a: www.santquirzevalles.cat/escrutini. També es pot seguir tota la informació de la jornada a Ràdio Sant Quirze (89.5FM i www.radiosantquirze.cat), que emet a cada hora en punt butlletins amb tota l'actualitat.

Minuts més tard de les 14.00 hores tindrem les primeres dades de participació en aquesta jornada.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player