Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
ARA FEM: Sant Quirze Musical
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - Històries del Rock  
  19:00 - La Ràdio surt de la Ràdio  
  20:00 - Taller de Ràdio  
  20:30 - La Moixiganga  
  21:00 - Noche de Jazz  
  22:00 - La Novetat  
  23:00 - En el nom del Rock  
       
  27/10/2015
Els centres educatius de Sant Quirze es preparen per celebrar la Castanyada
 
   
 
Els centres educatius de Sant Quirze es preparen per celebrar la CastanyadaEls centres educatius del municipi es preparen per celebrar la festa de la Castanyada amb diverses activitats perquè els nens i nenes gaudeixin i coneguin la tradició de la festivitat. Alguns centres celebraran la festa al mateix recinte escolar, mentre que d’altres traslladaran les activitats fora de l’escola.

Aquest és el cas, per exemple, de l’escola Pilarín Bayès que divendres 30 d’octubre, a la tarda, anirà al poliesportiu de Les Fonts on els nens i nenes ballaran danses tradicionals i menjaran castanyes amb la companyia de les famílies que podran participar com a espectadores de la festa.

En aquest sentit, també la tarda de divendres 30 d’octubre, l’alumnat de l’escola El Turonet es traslladarà al parc de les Morisques a celebrar la Castanyada. Allà rebran la visita de la Castanyera que repartirà castanyes i els panellets que hauran cuinat els alumnes el dia abans, amb la col•laboració de l’AMPA que facilita els ingredients dels dolços.

Per la seva banda, l’escola Purificació Salas comença a beneficiar-se de la convivència amb l’Institut Salas Xandri ja que, amb motiu de la Castanyada, els alumnes de primer d’ESO estan organitzant uns tallers de confecció de xapes i espelmes adreçats als alumnes de cinquè i sisè, que impartiran els mateixos joves de secundària. La resta d’alumnat participarà també de tallers i jocs organitzats per la mateixa escola; i els més petits del centre gaudiran del conte de la Castanyera, entre d’altres activitats relacionades amb la tardor.

L’escola Taula Rodona celebrarà la tradicional festa també el divendres 30 d’octubre i ho farà al pati del centre on els nens i nenes posaran en escena una exhibició de danses i menjaran castanyes cuites un cop finalitzat els balls.

L’Onze de Setembre compta amb la participació de l’AMPA de l’escola que, junt amb la comissió de la Nit Màgica, s’ocupa de l’organització de tallers, venda de castanyes i berenars. També els petits del centre faran panellets al llarg de la setmana.

Pel que fa l’escola Lola Anglada, a Educació Infantil es treballa la festa de la Castanyada com a unitat didàctica, mentre que l’alumnat de quart, cinquè i sisè faran una sortida el divendres 30 amb un esmorzar de productes típics de l’època.

L’escola bressol municipal El Patufet celebrarà la Castanyada, també el 30 d'octubre, amb desenes de petits castanyers i castanyeres, ja que els infants aniran a l’escola disfressats i gaudiran del conte de la Castanyera que representaran pares i mares del centre. Per la tarda, El Patufet acollirà la festa que l’AMPA organitza cada any per a les famílies.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player