Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
ARA FEM: Sant Quirze Musical
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - El Pis d'Estudiants  
  19:00 - La Llanterna Màgica  
  20:00 - La Paparra  
  21:00 - 1 Up Ràdio Team  
  22:00 - El Balcón de la Palabra  
  23:00 - Pure Energy  
       
  12/11/2015
El camí per la Pau centra una nova edició de la Setmana Solidària
 
   
 
El camí per la Pau centra una nova edició de la Setmana SolidàriaLa inauguració de la Setmana Solidària donarà el tret de sortida a la programació el proper dimarts 17 de novembre. Es farà una taula rodona on participaran membres de la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia, del Centre Delàs, l’Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació SUDS.

La presidirà l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i hi intervindran les activistes Luz Nelly Palacios i María del Rosario Vásquez; Maria de Lluc, membre del Centre Delàs i Laila Serra, especialitzada en Moviments Socials, conflictes internacionals i periodisme de Construcció de Pau. Serà al centre cívic Can Feliu a les 19.30 hores.

Els dies següents s’organitzen diverses iniciatives. Dimecres, Ràdio Sant Quirze ofereix un programa especial de Som Solidaris, presentat per Laura Roger, de l’Ateneu del Món i amb les ONG de la Mesa de Cooperació i Solidaritat com a convidats.

La crisi dels refugiats és un dels temes que centra els actes de la programació. Dijous 19 de novembre tindrà lloc una xerrada-debat amb el nom “La guerra de Síria i la crisi dels refugiats”, a càrrec de Cristina Mas, periodista del diari Ara, i d’un membre del Comitè de Solidaritat amb el Poble Sirià. L’acte, que se celebrarà al centre cívic Can Feliu a les 19h, servirà també per presentar la campanya de suport als refugiats que duu a terme l’Ajuntament.

La crisi humanitària també estarà present diumenge 22 de novembre amb l'exposició d'Acnur "Ser refugiat. Compartint vivències", d'11 a 14 hores, al parc de les Morisques i amb la projecció de la pel•lícula “Silvered Water: Syria Self-portrait”, també diumenge 22 a les 6 de la tarda a la Patronal.

Com que enguany es compleixen vint anys de la cooperació internacional al municipi de Sant Quirze, el divendres 20 de novembre es projectarà al Casal d’Avis un vídeo d'entrevistes a les oenagés del municipi, que s'ha estat preparant durant aquest any i amenitzarà la vetllada l'espectacle "Arpa i pau" i degustacions gratuïtes del cafè Sant Quirze. A més a més, la ciutadania podrà gaudir de l’exposició “20 anys de cooperació a Sant Quirze”. La mostra es podrà veure al centre cívic Can Feliu del 10 de novembre al 4 de desembre, de 9 a 14h i de 17.30 a 22h.

Els centres educatius també participen a la Setmana Solidària de manera activa. Entre el 16 i el 20 de novembre organitzaran diverses iniciatives. D’una banda, es duran a terme tallers de sensibilització entre els alumnes de sisè. L’Associació Inuwali ki Fany, percussionistes de l’Àfrica de l’oest, l'Associació Irènia i la fundació Grup Tercer Món Mataró seran els encarregats d’organitzar-les. També hi haurà jocs de taula i simulació i tastets de productes de comerç just.

Fruït de la recollida de joguines i llibres de segona mà que s'està portant a terme aquests dies als centres educatius del municipi, diumenge 22 de novembre s'organitza el mercat solidari al parc de les Morisques. Els beneficis aniran destinats a la crisi humanitària de les persones refugiades.

Podeu consultar el programa d’actes de la Setmana Solidària a www.santquirzevalles.cat.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player