Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
ARA FEM: Sant Quirze Musical
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  09:00 - Sant Quirze Musical  
       
       
       
       
       
       
       
       
       
  16/11/2015
Demà s'inicia una nova edició de la Setmana Solidària de Sant Quirze del Vallès
 
   
 
Demà sLa inauguració de la Setmana Solidària donarà el tret de sortida a la programació demà dimarts 17 de novembre. Es farà una taula rodona on participaran membres de la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia, del Centre Delàs, l’Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació SUDS. La presidirà l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i hi intervindran les activistes Luz Nelly Palacios i María del Rosario Vásquez; Maria de Lluc, membre del Centre Delàs i Laila Serra, especialitzada en Moviments Socials, conflictes internacionals i periodisme de Construcció de Pau. Serà al Centre Cívic Can Feliu a les 19.30 hores.

Els dies següents s’organitzen diverses iniciatives. Dimecres, Ràdio Sant Quirze ofereix un programa especial de Som Solidaris, presentat per Laura Roger, de l’Ateneu del Món i amb les ONG de la Mesa de Cooperació i Solidaritat com a convidats.
La crisi dels refugiats és un dels temes que centra els actes de la programació.

Dijous 19 de novembre tindrà lloc una xerrada-debat amb el nom “La guerra de Síria i la crisi dels refugiats”, a càrrec de Cristina Mas, periodista del diari Ara, i d’un membre del Comitè de Solidaritat amb el Poble Sirià. L’acte, que se celebrarà al centre cívic Can Feliu a les 19h, servirà també per presentar la campanya de suport als refugiats que duu a terme l’Ajuntament.

La crisi humanitària també estarà present diumenge 22 de novembre amb l'exposició d'Acnur "Ser refugiat. Compartint vivències", d'11 a 14 hores, al parc de les Morisques i amb la projecció de la pel•lícula “Silvered Water: Syria Self-portrait”, també diumenge 22 a les 6 de la tarda a la Patronal.

Com que enguany es compleixen vint anys de la cooperació internacional al municipi de Sant Quirze, el divendres 20 de novembre es projectarà al Casal d’Avis un vídeo d'entrevistes a les oenagés del municipi, que s'ha estat preparant durant aquest any i amenitzarà la vetllada l'espectacle "Arpa i pau" i degustacions gratuïtes del cafè Sant Quirze.

A més a més, la ciutadania podrà gaudir de l’exposició “20 anys de cooperació a Sant Quirze”. La mostra es podrà veure al centre cívic Can Feliu del 10 de novembre al 4 de desembre, de 9 a 14h i de 17.30 a 22h.

Els centres educatius també participen a la Setmana Solidària de manera activa. Entre el 16 i el 20 de novembre organitzaran diverses iniciatives. D’una banda, es duran a terme tallers de sensibilització entre els alumnes de sisè. L’Associació Inuwali ki Fany, percussionistes de l’Àfrica de l’oest, l'Associació Irènia i la fundació Grup Tercer Món Mataró seran els encarregats d’organitzar-les. També hi haurà jocs de taula i simulació i tastets de productes de comerç just.

Fruït de la recollida de joguines i llibres de segona mà que s'està portant a terme aquests dies als centres educatius del municipi, diumenge 22 de novembre s'organitza el mercat solidari al parc de les Morisques. Els beneficis aniran destinats a la crisi humanitària de les persones refugiades.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player