Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
ARA FEM: Sant Quirze Musical
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - Històries del Rock  
  19:00 - La Ràdio surt de la Ràdio  
  20:00 - Taller de Ràdio  
  20:30 - La Moixiganga  
  21:00 - Noche de Jazz  
  22:00 - La Novetat  
  23:00 - En el nom del Rock  
       
  14/04/2016
Una caminada popular protagonitzarà la celebració del ia Mundial de l'Activitat Física
 
   
 
Una caminada popular protagonitzarà la celebració del ia Mundial de lAquest diumenge se celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física. I, per aquest motiu, la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, conjuntament amb el Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze Nordic Walks, et proposen que vinguis el proper dia 17 d’abril a la plaça Anselm Clavé a les 9.30 h a aprendre els primers passos de la tècnica de la marxa nòrdica de la mà d’instructors professionals.

L’activitat tindrà una durada d’uns 60-70 minuts que es distribuiran entre l’escalfament, l’aprenentatge dels moviments bàsics de la tècnica, una caminada moderada pels entorns del poble i, per finalitzar, els estiraments.

Recorda portar roba esportiva tipus xandall, samarreta i pantalons o malla esportiva, així com calçat esportiu tancat, petita motxilla o ronyonera amb bidons amb aigua. Si fa sol, porta gorra i ulleres.
Per inscriure’t només has d’enviar un correu a l’adreça: serveisalut@santquirzevalles.cat

Els beneficis de l’activitat física diària

Tinguis l’edat que tinguis, realitzar exercici físic sempre és beneficiós, tant a nivell físic com psicològic. Des dels més petits fins a la gent gran, la realització d’activitat física no té

Per als més petits, realitzar algun tipus d’activitat física els ajuda a crear un hàbit i augmentar la seva responsabilitat.

A més, com que es realitza en forma de joc, aprenen a seguir regles. Quan ja comencen a créixer, en l’època de l’adolescència, la millora de l’autoestima continua sent un dels beneficis més importants de la pràctica esportiva. A més, en aquesta època, l’esport els ajuda a desfogar-se i canalitzar l’agressivitat a través de l’activitat física.

Una vegada s’entra en l’edat adulta, la feina, la casa i la família ocupen gran part del temps. Tot i així, és important trobar una estona diària per fer una mica d’exercici.

Per últim, entre la gent gran és molt important mantenir un nivell de força i de massa muscular òptim, així com un nivell de mobilitat i d’amplitud de moviments globals molt bo per evitar caigudes que provoquen factures.

Així doncs, tinguis l’edat que tinguis, reserva’t una estona al dia per fer exercici físic, però sempre sota la supervisió d’un professional que t’ajudarà a assolir els teus objectius.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player