Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
ARA FEM: Sant Quirze Musical
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - Històries del Rock  
  19:00 - La Ràdio surt de la Ràdio  
  20:00 - Taller de Ràdio  
  20:30 - La Moixiganga  
  21:00 - Noche de Jazz  
  22:00 - La Novetat  
  23:00 - En el nom del Rock  
       
  29/04/2016
El ple municipal aprova l’inici i el desplegament dels Pressupostos Participatius per a 2017
 
   
 
El ple municipal aprova l’inici i el desplegament dels Pressupostos Participatius per a 2017El ple municipal va aprovar ahir per majoria, amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze i ICV, i l’abstenció de CiU, PSC i Ciutadans l’inici de la proposta de Pressupostos Participatius per a 2017.

L’Ajuntament vol iniciar durant aquest mes un nou projecte de Participació Ciutadana en el qual la ciutadania del poble pugui debatre i decidir el destí de 200.000 € de les inversions del pressupost municipal per a l’any 2017.

El pressupost participatiu permet la participació directa de la ciutadania en l’elaboració dels pressupostos públics. El projecte constarà de cinc fases que es desenvoluparan cronològicament d’abril a octubre d’aquest any 2016; des de la definició i anàlisi de la participació al poble, fins a la recollida de propostes i la priorització per executar-les. El ple va aprovar ahir el cronograma específic del projecte.

Un altre dels punts destacats de l’ordre del dia va ser l’aprovació del sistema de gestió de qualitat-Cartes de serveis. Aquest punt va comptar amb el suport de Junts per Sant Quirze-ICV i l’abstenció de CiU, PSC i Ciutadans. Concretament, es tracta d’aprovar la implantació d’un sistema de qualitat basat en les cartes de serveis, que implica l’estudi i anàlisi dels serveis prestats per l’Ajuntament, dels compromisos i de l’assoliment del nivell de qualitat i publicar-ho al web municipal. Les cartes de serveis seran l’eix vertebrador dels tràmits i procediments que es definiran amb una perspectiva de qualitat i de millora dels serveis prestats a la ciutadania, basats en l’eficiència, celeritat, simplificació administrativa, transparència i accessibilitat.

El Ple va acordar que el projecte es publicarà al web municipal.
Un altre dels punts va donar compte del Decret d’Alcaldia que rectifica la liquidació del pressupost municipal de l’exercici 2015.

El punt número 9 de l’ordre del dia portava a ple les tarifes del servei d’auto taxi per a l’exercici 2016. La revisió de preus no preveu cap tipus d’increment respecte l’any anterior. El punt es va aprovar per unanimitat.

Finalment, el ple va aprovar la modificació de les Bases d’Execució del Pressupost General de 2016 amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze i els vots en contra de CiU, i l’abstenció del PSC i Ciutadans. La modificació pressupostària 07/16 mitjançant crèdits extraordinaris i transferències de crèdit va ser aprovada amb el suport de Junts per Sant Quirze-ICV i Ciutadans, el vot en contra de CiU i l’abstenció del PSC.

Mocions
- Moció presentada per C’s, en defensa de la cooficialitat de les llengües a Catalunya i de reconeixement de la seva pluralitat lingüística.
Abstencions: PSC
Vots en contra: CiU, Junts per Sant Quirze i ICV.

- Moció presentada pel PSC-CP, per la retirada de l’ordre de copagament confiscatori per a les persones amb discapacitat.
Vots a favor: Junts per Sant Quirze, ICV, PSC i Ciutadans.
Abstencions: CiU

- Moció presentada pel PSC-CP, per sumar-se a la Xarxa de ciutats lliures del tràfic de dones, nenes i nens destinats a la prostitució.
Vots a favor: Junts per Sant Quirze, ICV, PSC i CiU
Abstencions: Ciutadans

- Moció promoguda per la plataforma Aigua és Vida i presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, perquè els ajuntaments instin a la Generalitat de Catalunya a recuperar la gestió de l’empresa d’abastament d’aigua en alta “Aigües Ter-Llobregat”.
Vots a favor: Junts per Sant Quirze, ICV, PSC
Vots en contra: CiU
Abstencions: Ciutadans

- Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, per a l’aplicació de polítiques al servei de la ciutadania i per la defensa i la reconstrucció de l’estat del benestar en el marc del Primer de Maig de 2016.
Vots a favor: Junts per Sant Quirze, ICV, CiU i PSC
Vots en contra: Ciutadans

- Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, per demanar a l’Estat Espanyol el traspàs íntegre a la Generalitat de Catalunya de les línies ferroviàries interiors de Catalunya.
Vots a favor: Junts per Sant Quirze, CiU, PSC
Abstencions: Ciutadans

- Moció presentada per Convergència, de rebuig a l’anul•lació del Tribunal Constitucional sobre el decret català en matèria de la pobresa energètica.
Vots a favor: Junts per Sant Quirze, ICV, CiU, PSC
Vots en contra: Ciutadans

- Moció presentada per Convergència, per fer el pagament dels tributs a l’Agència Tributària de Catalunya.
Vots a favor: Junts per Sant Quirze, ICV, CiU
Vots en contra: PSC, Ciutadans

Punt sobrevingut

El ple va incorporar un punt sobrevingut en relació a la recuperació de la línia de P3 de l’escola Onze de Setembre. Tots els grups van aprovar per unanimitat sol•licitar a la Direcció Territorial d'Ensenyament l'obertura de la classe de P3 que aquest any no s'ha inclòs a l'oferta d'aquesta escola, després de conèixer els resultats de les preinscripcions i constatar que existeix una excedència de 10 places. Una decisió a proposta de la Comissió Permanent del Consell Escolar Municipal.

El ple es va poder seguir en directe per Internet, i a www.radiosantquirze.cat.

Escolteu la retransmissió del Ple d'abril. 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player