Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La RÓdio | NotÝcies | RÓdio a la carta | Programaciˇ | Facebook | TelŔfons d'interŔs | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / NotÝcies
Escolta'ns online
ARA FEM: La Paparra
NotÝcies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - RÓdio Sant Quirze NotÝcies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - RÓdio Sant Quirze NotÝcies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - El Pis d'Estudiants  
  19:00 - La Llanterna MÓgica  
  20:00 - La Paparra  
  21:00 - 1 Up RÓdio Team  
  22:00 - El Balcˇn de la Palabra  
  23:00 - Pure Energy  
       
  11/05/2016
Sant Quirze defensa les reivindicacions ve´nals davant el conseller de Territori de la Generalitat
 
   
 
Sant Quirze defensa les reivindicacions ve´nals davant el conseller de Territori de la GeneralitatL'alcaldessa de Sant Quirze del VallŔs, Elisabeth Oliveras, va aprofitar la trobada d'alcaldes i alcaldesses del VallŔs Occidental amb el conseller de Territori de la Generalitat, Josep Rull, a la seu del Consell Comarcal el passat dia 6, per plantejar i defensar un seguit de reivindicacions del ve´nat del poble, algunes d'elles llargament reclamades.

La intervenciˇ d'Oliveras es va centrar en el transport ferroviari i el barri de les Fonts, explicant la injustÝcia que, dins d'un mateix municipi, l'estaciˇ de Sant Quirze (lÝnia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat) estigui dintre de la zona 2, mentre que les Fonts (lÝnia S1) pertany a la zona 3 amb els greuges que aix˛ comporta als ve´ns d'aquest barri. Igualment, l'Alcaldessa va plantejar el fet que l'accÚs a l'estaciˇ de les Fonts no estÓ adaptat per a persones amb mobilitat redu´da.

El conseller va explicar que la Generalitat treballa en un model integrat que superi l'actual tarificaciˇ dels FGC per corones, un sistema que hauria d'estar en funcionament al VallŔs Occidental a finals de l'any vinent.

Encara en referŔncia a les Fonts, l'alcaldessa va explicar l'acord del ple municipal del passat 31 de marš demanant al Govern catalÓ la gratu´tat del peatge de la C16. Una altra de les reivindicacions plantejades al conseller Rull va ser la connexiˇ de bus amb l'Hospital de Terrassa, reclamant una lÝnia clau per al poble. En aquest punt, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, va adoptar el compromÝs de treballar de manera immediata amb l'Ajuntament.

Finalment, Elisabeth Oliveras va recordar al Conseller altres punts que afecten i afectaran al poble, com sˇn la variant de la carretera C1413 o la futura construcciˇ d'un nou carril a la C58 en el tram comprŔs entre Terrassa i l'Alcampo, aspecte que, segons el conseller Rull serÓ tractat amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats. Oliveras tambÚ va posar sobre la taula el desig de tenir connexions amb Sabadell i Terrassa mitjanšant carrils bici, i va demanar ajuda a la Generalitat per tal que es convoqui la comissiˇ de seguiment de l'aeroport de Sabadell, un ˛rgan que fa temps que no es reuneix malgrat l'interŔs de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Sant Quirze plantejarÓ una reuniˇ amb el Conseller i el seu equip per tal d'avanšar en la soluciˇ d'aquestes demandes i problemes.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player