Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - Donant la Nota  
  19:00 - Som Solidaris  
  22:00 - Històries del Rock  
       
       
       
  07/10/2016
La recepció ciutadana dóna el tret de sortida a la Festa Major de Les Fonts
 
   
 
<b>La recepció ciutadana dóna el tret de sortida a la Festa Major de Les Fonts</b>Aquest cap de setmana se celebra la Festa Major de Les Fonts. El barri celebra uns dies d’activitats i participació, emmarcats en un programa amb ofertes per a tots els públics elaborat per les entitats de Les Fonts i l’Ajuntament de Sant Quirze. Els actes van començar ahir dijous 6 d’octubre a les 19.30 hores amb la inauguració de l’exposició de l’artista Cristian Batiste i amb la recepció ciutadana.

La primera tinent d’alcaldia, Marta Baldrich, i la regidora de Cultura, Elena Sabater, van presidir l’acte i van estar acompanyades pels regidors Albert Falgueras i David Caminal. Per part de Terrassa, va assistir la primera tinent d’alcalde, Rosa Maria Ribera. En el seu discurs, Baldrich va destacar la implicació de les entitats de Les Fonts en l’organització de les activitats de la Festa i en la vida social del barri i va desitjar una bona festa major a la més d’una cinquantena d’assistents. Ambdós actes van tenir lloc al Centre Cívic Torre Julià.

La Festa continuarà avui divendres amb una xocolatada i una classe dirigida de Zumba per a infants i grans, que se celebraran a la pista coberta del Poliesportiu de les Fonts. Les activitats continuaran amb el correfoc i l’obra de teatre del Racó de la Dona. Dissabte, els esports protagonitzaran bona part de la jornada, juntament amb iniciatives ja molt tradicionals com els jocs d’arreu del món dels Fontins, la trobada de puntaires, el dinar o la cursa populars. Tampoc faltarà la inauguració d'una nova font.

La d'enguany estarà dedicada a Josep Ribas Martín, fundador de Les Fonts. A la tarda, els infants gaudiran de l’espectacle “Kids Party Show”. A continuació tindrà lloc una exhibició de patinatge artístic i, a la nit, hi haurà sopar a la fresca i discomòbil.
Diumenge serà el torn de la demostració gastronòmica de paelles, un taller per aprendre a decorar cupcakes, el cercavila de la Colla Gegantera de Les Fonts, els balls de la Font del Ball i un castell de focs per acabar la festa.

Podeu consultar el programa íntegre a www.santquirzevalles.cat.

Altres actes
El dimecres 12 d’octubre, l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts organitza com ja és tradició la seva caminada popular. Com a novetat, enguany també organitza la primera pedalada popular de Les Fonts. Les persones interessades en participar-hi, poden enviar un correu electrònic a bicicletadalesfonts@gmail.com indicant nom, cognoms, data de naixement i telèfon de contacte. El preu de la inscripció és de 2€ per persona, que rebrà una samarreta en el moment de la sortida.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player