Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
ARA FEM: Sant Quirze Musical
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - Històries del Rock  
  19:00 - La Ràdio surt de la Ràdio  
  20:00 - Taller de Ràdio  
  20:30 - La Moixiganga  
  21:00 - Noche de Jazz  
  22:00 - La Novetat  
  23:00 - En el nom del Rock  
       
  16/12/2016
Activitats per a tots els públics en benefici de La Marató de TV3
 
   
 
<b>Activitats per a tots els públics en benefici de La Marató de TV3</b>Aquest diumenge, dia 18 de desembre, Televisió de Catalunya emetrà la 25a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l'ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques. Després de 25 anys, la Marató s’ha convertit en un dels esdeveniments socials i solidaris més importants de Catalunya i els municipis acullen durant aquestes dates la celebració de diverses activitats per recaptar fons per la Fundació de La Marató.

A Sant Quirze, aquest mateix diumenge 18 de desembre, la plaça de la Vila es convertirà en el centre neuràlgic de les activitats de La Marató. Els santquirzencs i les santquirzenques gaudiran del tradicional Mercat de joguines i llibres de segona mà de les entitats solidàries i del Mercat de les puces de l’AMPA Onze de Setembre.

Música per la Marató

Pel que fa a les activitats musicals a favor de la Marató, el cor santquirzenc Dones per la Pau oferirà un recital a la Patronal demà dissabte al matí a partir de les 12 del migdia. Més de trenta dones, dirigides per Maria Josep Besson, ens oferiran una mostra de les seves darreres interpretacions. Ja a la tarda, l’Escola Bressol El Picarol Blau organitzarà la tradicional cantada de Nadales a la sala d’actes del Casal d’Avis adreçada als més petits. Diumenge a la tarda, l’artista santquirzenc Dani Landry realitzarà el seu espectacle de Nadales a ritme de rumba a la Patronal i al Casal d’Avis tindrà lloc l’actuació de la Coral Amics per Sempre.

Una Marató esportiva

Múltiples activitats esportives s’organitzaran per recaptar fons per la Marató. És el cas de la Caminada de marxa nòrdica impulsada per NordicWalks o la Cursa de la Llufa de Sant Quirze Té Vida (inscripcions a www.santquirzetevida.com), que tindran lloc el matí de demà dissabte 17 de desembre. Ja diumenge, la plaça de la Vila acollirà una classe dirigida de Zumba, organitzada per Inacua CEM Sant Quirze, i una altra de Bollywood a càrrec de l’AMPA Onze de Setembre. El Gimnàs Montserrat Creus se suma un any més a la Marató de TV3 amb dues exhibicions del seu alumnat a la Patronal.

Altres activitats

Tampoc faltaran a La Marató d’enguany iniciatives com el Pare Noel i l’escudella solidària dels Mandukos, la sessió de quinto a Les Fonts o la Fira de Santa Llúcia i la xocolatada popular de l’AMPA de l’escola Purificació Salas.

A www.santquirzevalles.cat trobareu més informació i el preu de les activitats de la Marató de TV3 a Sant Quirze.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player