Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
ARA FEM: En el nom del Rock
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - Històries del Rock  
  19:00 - La Ràdio surt de la Ràdio  
  20:00 - Taller de Ràdio  
  20:30 - La Moixiganga  
  21:00 - Noche de Jazz  
  22:00 - La Novetat  
  23:00 - En el nom del Rock  
       
  22/12/2016
El Ple aprova definitivament les Ordenances Fiscals 2017
 
   
 
El Ple aprova definitivament les Ordenances Fiscals 2017El Ple va aprovar ahir dimecres les ordenances fiscals de 2017, el document que recull els impostos, les taxes i els preus públics del proper any. La proposta va comptar amb les abstencions del grup de Ciutadans i PSC, Convergència hi va votar en contra i l'equip de govern, integrat per Junts-ERC i ICV, a favor.

Durant el debat, els diferents representants van argumentar el sentit del seu vot. El PSC, mitjançant la seva portaveu Sílvia Peralta, va agrair que moltes de les seves aportacions s'haguessin tingut en compte, però va insistir en la demanda d'aplicar el fraccionament de l'IBI amb un abast universal.

Aquesta petició, segons el tinent d'Alcalde d'Economia, Albert Falgueras, actualment no és tècnicament viable pels rebuts d'un import inferior las 120 euros, si bé el criteri és molt més ampli que en el darrer exercici, quan només es podien fraccionar els rebut superiors a 420 euros.

Un altre tema destacat del vespre plenari va ser la reducció de l'IBI en compliment de la moció aprovada per unanimitat al juliol de 2015 en la qual el Consistori es comprometia a no pujar el coeficient impositiu d’aquell any. Aquí, tant l'alcaldessa, Elisabeth Oliveras, com el Tinent d'Alcalde d'Economia, van reiterar la voluntat d'aplicar-ho tan bon punt es trobin vies de finançament que cobreixin el cost d'aplicació de la mesura, aproximadament mig milió d'euros.

L'oposició va reiterar que fer-ho és una voluntat política i que el municipi tenia capacitat d'endeutament per abordar-ho, argument contra el qual Oliveras va explicar que aniria en detriment de la qualitat dels serveis, ja que només les inversions, i no els serveis directes, poden finançar-se.

Altrament, l'equip de govern sí que es va mostrar sensible a la promoció del transport elèctric o híbrid, una mesura que es preveu incorporar al document de treball de les ordenances de 2018.

Les empreses, els comerços i la promoció de l'emprenedoria van fer girar també un debat on l'oposició va demanar augmentar les bonificacions per tal de promoure l'activitat econòmica i empresarial al municipi. El regidor de desenvolupament local, Àlex Brossa, va puntualitzar que s'han apujat les bonificacions empresarials del 10 al 25% i que la tendència ha de ser aquesta.

El Ple va finalitzar a les 21.45 hores, amb un emplaçament al proper Ple Ordinari, que tindrà lloc el proper dia 29 de desembre.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player