Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  10:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  10:20 - Sant Quirze Musical  
  17:00 - Ràdio Sant Quirze Notícies  
  17:20 - Sant Quirze Musical  
  18:00 - La Novetat  
  19:00 - Mundo Motero  
  20:00 - Motor Clàssic Catalunya  
  21:00 - La Moixiganga  
  21:30 - L'Últim Matx  
  22:30 - Taller de Ràdio  
  23:00 - Cabaret de Medianoche  
       
  13/02/2017
El ple aprova definitivament el Pressupost i una nova ordenança d’ocupació de les vies públiques
 
   
 


El Ple extraordinari celebrat ahir va aprovar definitivament el Pressupost Municipal per 2017 de 19,8 milions d’euros. El ple va resoldre les al•legacions i el pressupost es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern.

Podeu conèixer els detalls del Pressupost en aquest enllaç.

Nova ordenança

La sessió també va aprovar de manera definitiva l’ordenança municipal d’ocupació de les vies públiques. Aquesta ordenança substitueix, en part, l’aprovada l’any 2008 que englobava també la convivència ciutadana. La nova ordenança aprovada per ple no inclou l’apartat de convivència, doncs aquest es treballarà properament en el marc d’una ordenança pròpia.

El nou text incorpora algunes novetats que s’adapten a la nova normativa legal i també recull i amplia altres aspectes adaptant-se a les necessitats que amb el temps s’han anat generant en aquest àmbit.

Una de les principals novetats fa referència a les terrasses. La nova ordenança estableix que la zona de la plaça 14 d’abril i l’avinguda de Països Catalans regularà les seves terrasses amb la mateixa imatge i criteris que les de la rambla de Lluís Companys i avinguda Camí del Mas. D’aquesta manera, s’estableixen terrasses unificades i amb una imatge comercial adequada a l’eix on es troben, que es caracteritza per carrers o avingudes de més de set metres d’amplada. El mobiliari que s’utilitzi també respondrà a uns mateixos criteris.

El nou document també recull que l’aforament a les terrasses es limitarà a una persona per metre quadrat, una informació que quedarà recollida en uns cartells visibles a l’exterior del comerç, amb les dades bàsiques referents a permisos i titularitats.
També es permetrà aplegar el mobiliari a la mateixa terrassa, sempre i quan quedi ben recollit.

Un altre dels punts que regula l’ordenança fa referència a la publicitat estàtica i dinàmica. En aquest àmbit destaca la prohibició d’instal•lar tanques publicitàries i cartelleres de grans dimensions. Les actuals aniran desapareixent segons els contractes establerts, mitjançant un procediment transitori.

Finalment, cal remarcar que el règim sancionador també ha estat modificat. S’han adequat les multes al fet sancionable, de manera que no respectar l’ocupació de la via pública o fer-ho sense els permisos adequats es sancioni en proporció a l’acte comès.

L’ordenança s’ha treballat des de principis de 2016 en el marc d’una Comissió integrada per Promoció Econòmica, Serveis Econòmics, Activitats, Salut Pública, Secretaria, Via Pública, OAC i Policia Local, a més de representants de tots els grups municipals. Després de la seva aprovació al BOP podreu consultar-la íntegrament al web municipal.

A continuació podeu escoltar la retransmissió del Ple realitzada per Ràdio Sant Quirze.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player