Ràdio Sant Quirze 90.9 FM Inici | Urgències | Mapa web | Contacta'ns | Escolta RSQ per Internet!
Ràdio Sant Quirze 89.5 FM
La Ràdio | Notícies | Ràdio a la carta | Programació | Facebook | Telèfons d'interès | Canal Youtube | Graella
On estic? inici / Notícies
Escolta'ns online
Notícies
Veure totes

Avui fem a RSQ
  09:00 - Sant Quirze Musical  
       
       
       
       
       
       
       
       
       
  18/04/2017
La Diada de Sant Jordi a Sant Quirze
 
   
 
La Diada de Sant Jordi a Sant QuirzeL’Ajuntament i diverses entitats del municipi estan treballant conjuntament per tal d’oferir al conjunt de la ciutadania un programa d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi al poble. El punt neuràlgic de la jornada serà el parc de les Morisques, que acollirà diverses iniciatives al llarg de tot el matí. Tampoc faltaran a la zona les paradetes de venda de llibres i roses que muntaran les associacions de Sant Quirze.

Dia Internacional de la Dansa

El diumenge 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, Sant Quirze del Vallès commemorarà el Dia Internacional de la Dansa. Es tracta d’un acte en què l’alumnat del Gimnàs Montserrat Creus farà una demostració del treball que desenvolupa al llarg del curs. L’escenari estarà situat a l'amfiteatre del parc i, a partir de les 11 hores, començarà l’espectacle.Concurs de Punts de Llibres

L’Associació de comerciants Sant Quirze Comerç organitza per segon any consecutiu el Concurs de Punts de Llibre de Sant Jordi entre l’alumnat de 5è i 6è de les escoles de Sant Quirze. El premi consistirà en l’edició del punt de llibre guanyador, que l’entitat repartirà gratuïtament al llarg de la Diada entre els i les assistents. També els tres alumnes finalistes rebran un lot de llibre i, les escoles participants, un obsequi per a les escoles participants. Els punts de llibre estaran exposats al parc i els premis es lliuraran en acabar la celebració del Dia Internacional de la Dansa.

Mercat Vinatge

Les entitats solidàries Acció Solidària del Vallès, Cooperación y Ayuda i Ateneu del Món aprofiten la Diada de Sant Jordi per organitzar al mateix parc el Mercat Vintage. Inspirat en els marché aux puces francesos, la ciutadania trobarà de 10 a 14 hores tot tipus de productes d’artesania i de segona mà realcionats amb la moda, la música, el cinema, les arts plàstiques, la creació i el reciclatge. L’activitat forma part del Pla de Sensibilització de la Mesa de Solidaritat de Sant Quirze.

Tallers Familiars

Les famílies amb infants que s’acostin al parc a celebrar el Sant Jordi trobaran una sèrie d’iniciatives adreçades al públic familiar. D’una banda, tindrà lloc un taller d’art amb sorra, en què els nens i les nenes decoraran uns dibuixos de castells, cavallers princeses i dracs amb sorres de colors molt vius per obtenir quadres amb una textura i un volum espectaculars. Per altra banda, també podran participar a una competició de curses de cavalls de fusta i podran gaudir de dotze jocs gegants tradicionals.

Altres iniciatives

El Servei d’Educació de l’Ajuntament, com és tradició, ha programat la representació d’un espectacle per a l’alumnat de les diferents escoles del municipi el divendres 21 d’abril. En aquesta ocasió, els i les estudiants gaudiran de “Contes amagats” del prestigiós pallasso Marcel Gros. Es realitzaran dues representacions, una dirigida a l’alumnat de 1r i 2n de primària i, una altra, adreçada als nens i les nenes de P4 i P5.

Per altra banda, el mateix diumenge 23 d’abril el Casal d’Avis organitza el tradicional dinar de Sant Jordi. L’equipament ofereix un menú i música en directe per un preu de 22€ per persona, que anirà a càrrec del servei de càtering La Vostra Cuina. Si voleu participar-hi, cal que feu una reserva trucant al telèfon 93.721.18.91.


 
www. radiosantquirze.cat (C) 2007 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Descarrega de reproductors
C Pompeu Fabra, 25, 6 08192 Sant Quirze del Vallès Tel. 937216800 Avís Legal | Contatar | Sitemap
Reprodueix amb Windows Media Player Reprodueix amb Winamp Reprodueix amb Real Player